visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

Kelet-Kréta (Heraklion) és Mykonos is foglalható már!

2023. January 20., Friday 0:00

Kedves Utasaink!

2022 november 25-től folyamatosan megjelentetjük 2023-as árainkat oldalunkon. A megjelent árlisták alapján az utazások már foglalhatók irodánkban, valamint partnereinknél.

Törzsutasaink (azon utasok, akiknek 2004 óta volt szerződő félként nevükön leutazott foglalás!) még az ultra first minute árakból is kapnak 5 % kedvezményt!!!

2021-es szezontól repülős útjaink megjelentetett csomagárai tartalmazzák a repülőjegyet, transzfert, szállást, a megadott ellátást, a reptéri illetéket és a foglalási díjat is!

Autóbuszos előfoglalási csomagáraink tartalmazzák az oda-vissza buszjegy és a 7 éjszaka szállás költségét is (komppal történő utazás esetén a kompjegy árát is!).

Irodánkban köthető útlemondási biztosításunk (2,5 %) önrész mentessé tehető, amennyiben foglaláskor Betegség-, Baleset-, Poggyász biztosítást is kötnek!

Eddig elkészült árlistánk: Kelet-Kréta (Heraklion), Mykonos, Nyugat-Kréta (Chania), Santorini, Platamonas, Parga, Lefkada, Sarti, Nei Pori, Paralia, Thassos, Stavros, Olympic Beach, Asprovalta

A 2023. évi árlisták megtalálhatóak lesznek a főoldal jobb szélén található Árak 2023 gombra kattintva.

Megrendelőlap a Letölthető dokumentumok menüpont alatt található!

Üdvözlettel:
Apollon Travel