Budapest, Határ út felszállás, ShopMark parkolóban
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
Triad Homes
GNTO

Chalkidiki

Barátságos, kényelmes szállodát keres, távol a felkapott üdülőhelyek szüntelen nyüzsgésétől? A Chalkidiki-félsziget középső földnyelvén, Görögország egyik legszebb természeti adottságokkal bíró vidékén, Sithonián kínálunk Önnek szálláshelyeket. Változatos partszakasz, sziklás tengeröblök, homokos és kavicsos tengerpartok a felhőtlen kikapcsolódás ígéretével várják a látogatókat. Szálláshelyeinket Gerakini, Psakoudia, Elia, Kalamitsi településeken és azok közelében ajánljuk. A szállodák mindegyike ideális kiindulópont a környék természeti szépségeinek és történelmi emlékeinek felfedezéséhez.
Szép, gondozott kertben épült középkategóriás szálloda. Azoknak az utasoknak ajánljuk, akik a tengerparthoz közel szeretnék eltölteni szabadságukat.
A nyugodt pihenést kedvelő Utasainknak ajánljuk. A környéken néhány taverna és kávézó várja az idelátogatókat. A parti sétányon beach-bárok is találhatók, a tengerparton napernyők és napozóágyak bérelhetők.
A tengerparthoz közel, a központban épült szálloda. Minden korosztály számára és családoknak is ajánlott.
Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó szálloda. Azoknak az Utasainknak ajánljuk, akik luxus környezetben szeretnék eltölteni szabadságukat.
Gyermekes családoknak és azoknak az Utasainknak ajánljuk, akik nyugodt helyen szeretnék eltölteni szabadságukat.
left
right